Barion Pixel
Visszajelzések

Első terhességem elég komplikált volt, nekem sajnos nem az a filmbe illő vattacukor rózsaszín köd jutott, hanem a komplikáció/ kórházban töltött idő és a folytonos rettegés, valamint nem sikerült természetesen világra hoznom a kislányomat, és a császármetszést követő felépülésnél is csak komplikáció volt.
Szerencsére az a típusú ember vagyok, aki megtud küzdeni a kis démonjaival...de úgy éreztem, hogy ezek a traumák, hogy nem olyan volt az első terhességem amilyennek elképzeltem első gyermekem várását, túlnőttek rajtam, és éreztem, hogy segítség kell.
Felkerestem egy szakembert, de valahogy nem éreztem, hogy Ő az "igazi" így feltettem a kérdésem egy csoportba ahol Kitti is benne van: hogyan segít és miben más a pszichológus, mint egy kineziológus.
Kitti megválaszolta a kérdésem. Felajánlotta, hogy telefonon beszélgessünk hátha tud segíteni, és kiderült ahogy beszélgettünk, ahol lakom ott lesz dolga, és így megis beszéltük, hogy tudunk találkozni.️
Mikor találkoztunk, egyáltalán nem az az érzés volt bennem, hogy huu most egy ,,vadidegen,, meglátja majd a kis szennyesemet, hanem mintha egy rég ismert barátnővel ülnék le beszélgetni.
Nagyon kellemes volt az a 1-1,5 óra, amit Kitti társaságában töltöttem el, annak ellenére, hogy milyen problémákat hozott a felszínre nálam.
A problémáimra nagyon jól rámutatott és segített hogyan is tudnék a negatívból pozitívat gondolni:) 2 hónap telt el a találkozásunk óta, és határozottan jobban vagyok, ha bármi aggodalom jut eszembe azt vagy egészségesnek érzem, ha pedig túl akar nőni rajtam, sikerül leküzdenem.
Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek Kittit, aki kineziológust keres, mert nagyon jó szakember. Nagyon empatikus. Támogat, és segít megtalálni a helyes utat, blokkjaidtól megszabadulva új/ pozitív szemszögből lásd a dolgokat.
Nekem nagyon sokat segített, sokat tanultam Tőle!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy találkozhattam Kittivel!:)


Niki


Kitti az, aki minden tekintetben a legjobb. Szakmai tudása, kedvessége, empatikus hozzáállása mind mind hozzájárulnak a sikerhez. Ha valaki olyan embert keres, aki mellett biztonságba érzi magát, aki a lelket is ápolja, akinek már a kisugárzása egy gyógyír, és fontos pár jó szó is, akkor nekik mindenképp ajánlom! Én nagyon örülök, hogy megismerhettem, örökké hálás leszek neki!

Csilla


2013-ban ismertem meg Kittit, az első perctől nagyon szimpatikus volt. Volt benne valami a kisugárzásában, valami ami bizalmat, nyugalmat, biztonságot árasztott. Minden beszélgetésünk olyan volt, mintha egy jó baráttal lelkiznék, aki 100 %-os figyelemmel hallgat. Sosem nyilvánított véleményt, hanem próbálta a beszélgetéseket arra terelni, ami szerinte a megoldás lett volna. Kezdetben csodálkoztam, hogy lehet valakinek ilyen sok jó megérzése, de a hetek, hónapok során bebizonyította, hogy nagyon jó ember/ szituáció ismerő. A legnagyobb szeretettel és tisztelettel segítette a személyiségfejlődésem, amiért hatalmas hálát érzek. Sokszor azt éreztem, hogy nélküle nem menne, ő pedig amikor csak tehette, segítő kezet nyújtott felém. 
 
Hála és köszönet. Ezt érzem Kittikinez felé!

Katalin


Elindítottál egy úton, mellettem voltál, ha szükségem volt rá. Az iránymutatásodnak, javaslataidnak és a különböző tecknikáknak köszönhetően megváltoztattam az életemet, a szemléletemet. Még nem értem el a célom, de tudom, hogy ott vagy és segítesz, ha szükséges. Néhány alkalom után, már nagy léptékű változásokat értem el. Köszönöm!

Edina


Kittivel dolgozni olyan, mint mikor kerékpározol és süti a nap az arcod, játszol a falevelek közül kibújkáló nap sugaraival, melyek melegítik arcod és közben élvezed a tekerés adta szabadságot és érzed, hogy van benned erő, haladsz előre. Egyszerre érzed a könnyedséget és a munka mélységét és legfőképpen azt, hogy képes vagy fejlődni, terveidet megvalósítani. A program kapcsán megtanultam, hogy mit rejt a papírra vetett tervek, célok jelentősége a magaddal való munkában és visszataláltam egy régi útra, amit valahogy elfelejtettem követni. Kitti személyében számíthatsz a teljes rád figyelésre, a hiteles szakmaiságra.


P. Kriszti


Önmagam fejlesztése az én személyes befektetésem a jövőt tekintve. Kitti ehhez olyan útmutatást, támogatást adott,amely megmutatta azt az irányvonalat,ahol fejlődnöm szükséges és azokat a lehetőségeket,amelyeket az előnyömre tudok használni. Hálás vagyok érte!!


Ö. Zsuzsanna


Szívből ajánlom mindenkinek Kittit, akinek az élete bármely részén elakadása van.<br />Gy. Niki<br /><hr /><br /></div><div class=

Nagyon szeretem Kittiben, hogy mindig a legjobb kérdéseket teszi fel, amivel te magadnak meg is adod a választ. Személy szerint nagyon hálás vagyok neki, hogy az önismeret útján indított el, ami nem egyszerű és nem is rövid folyamat. Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulok hozzá. Szívből ajánlom mindenkinek, remek szakember.


Daniella