Barion Pixel
Kineziológia

Mit csinál a kineziológus?

             Hogy el tudd képzelni ...


A kineziológus először tesztel, aztán old.

 

Hivatalos megfogalmazásban „A kineziológia holisztikus, preventív, képesség-, készség- és személyiségfejlesztő módszer, melynek célja az energetikai egyensúly helyreállítása a test öngyógyító mechanizmusának bekapcsolásával.”

A kineziológia szó a kinesis (mozgás) és a logos (tudomány) szavakból származik, vagyis ez a mozgással foglalkozó tudomány, aminek mára több mint 20 ágát lehet elkülöníteni.

Mindegyik ág az izomtesztelést használja.

Minden veled történt eseménynek van egy érzelmi lenyomata. Amit jónak értékelsz, az pozitív élményként marad meg benned, így a jövőben ezek a benyomások, emlékek önbizalmat, magabiztosságot fognak neked adni. Hasonló helyzetekben azt érezheted, hogy szárnyalsz, erős vagy, bármit meg tudsz oldani, sikeres vagy és eredményes.

Viszont, ha kudarc ér, megszégyenítenek, kritizálnak, vagy negatívan reagálnak rád, annak a lenyomata is megjelenik benned. Azt érezheted bizonyos helyzetekben, hogy lefagysz, hogy képtelen vagy megugrani az előtted álló akadályokat. Kritizálhatod vagy minősítheted magad (de béna vagyok, hogy lehetek ilyen szerencsétlen, stb), vagy egyszerűen átadod az irányítást másnak azzal, hogy minden döntést rá bízol.

Ezeket a gondolatokat, hitrendszereket, amelyek gátolnak téged abban, hogy elérd a célodat a speciális kineziológia módszereivel oldjuk, így érezheted magad könnyebbnek, nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak a találkozások során.

 

 

Mi történik nálam?

Az első alkalommal megismerkedünk, így sokat beszélgetünk rólad, a családodról, munkádról és a fizikai állapotodról. Ez az alkalom alapozza meg a további közös munkánkat, hiszen itt kapok képet arról, hogy ki vagy Te, honnan jössz és mi a megoldandó problémád.

A következő találkozástól indul a közös munkánk. Minden esetben meghatározunk egy célt, ami az a vágyott állapot, amelyet el szeretnél érni. A balanszok, vagyis kiegyensúlyozó módszerek hatására megkönnyebbülsz, de a legfontosabb az, hogy újra kiegyensúlyozottá, motiválttá válsz.

 

 

Milyen problémával kereshetsz meg?

Ha kérdésed lenne a Te elakadásoddal kapcsolatban, vedd fel velem a kapcsolatot az űrlapon keresztül, és 24 órán belül felhívlak.

Fontos információ: Törvényesen ma Magyarországon csak orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás nem pszichoterápia, illetve a tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.