Barion Pixel
Life Coach

Mit csinál a life coach?

             Hogy jobban megismerd ...


Mi a life coaching?

 

Biztos tapasztaltad már életed során, hogy megakadtál, úgy érezted, nem tudsz tovább lépni, vagy épp egy nehéz döntés kellett meghoznod.

A life coaching egy olyan együttműködés a kliens és a coach között, ahol nem mondom meg hogy mit csinálj – tehát nem adok tanácsot – hanem segítek rávezetni téged arra, hogy milyen képességeid és erőforrásaid vannak, ami által elérheted a célodat. Az ülések során felismered azokat a gátakat is, amelyek eddig akadályoztak téged, felismeréseid lesznek önmagadról, az életedről, aminek hatására megtalálhatod a legnagyobb problémáidra is a megoldást.

 

Milyen problémával kereshetsz meg?

Kereshetsz, ha

Ha nem találod a felsorolásban a te témádat, az se ijesszen meg! Mindenki egyedi problémával keres meg.

 

Mire számíthatsz nálam?

Az első alkalom az előzetes konzultáció, ami egy 20-30 perces, ingyenes online vagy személyes találkozót jelent. Itt megismerjük egymást kicsit jobban, elmondod, hogy miben vársz segítséget, mi az, ami jelenleg akadályoz a célod elérésében és hová szeretnél eljutni.

A következő alkalommal részletesen átbeszéljük a Téged foglalkoztató témákat, elkészítjük a listát, ami alapján a következő találkozások során haladni fogunk.

Ezt követően elkezdődik a témakísérés, vagyis elindulunk azon az úton, hogy elérd a célodat.

A találkozásaink alkalmával a teljes figyelmem a tiéd. A folyamat során kérdéseket teszek fel, amelyek segítenek jobban megérteni a felmerült helyzetet, segít meglátni a téged gátló negatív hitrendszereidet, majd közösen kialakítunk egy egészségesebb, pozitívabb szemléletet.  Megismered a saját erősségeidet, tanulási és működési folyamataidat, így jobban rálátsz önmagadra, más perspektívából kezded nézni a döntéseidet és a lehetőségeidet.

Ahhoz, hogy a coaching folyamat sikeres legyen, hetente vagy kéthetente ideális találkoznunk.  

Általánosságban elmondható, hogy 1-2 téma esetében elég az 5 alkalom, de mélyebb, nagyobb változás eléréséhez a 10 alkalom javasolt.

A legfontosabb, hogy Te akarj változtatni!

 

Készen állsz a nagy kalandra?

 

Fontos információ: Törvényesen ma Magyarországon csak orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás nem pszichoterápia, illetve a tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.