Barion Pixel
Rólam

Ismerj meg és hagyd, hogy segítsek neked!

 

Köszöntelek az oldalamon!

Koltayné Budai Kitti vagyok, kétgyermekes édesanya, Touch for health kineziológus, coach.

Mindig is érdekelt az önismeret, 14 éves voltam amikor az első önismereti könyv a kezembe került. Érdekeltek a miértek, mindennek meg akartam tudni az okát. Kíváncsi voltam a környezetemben élők életére, mindennapi problémáira.

Az élet mégis a pénzügy-számvitel területre sodort, közgazdász lettem.

Mielőtt találkoztam a kineziológiával, én is éltem a fiatalok gondtalan, bulizós életét, de valami hiányzott. Az igazi mélypont akkor jött, amikor az akkori barátommal szakítottunk, ezzel teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj. Körülöttem mindenkinek ment az élete, boldog párkapcsolatban éltek, házasodtak, gyereket akartak, én pedig ott álltam egyedül, normális munkahely és párkapcsolat nélkül. Úgy éreztem, nálam kevés szerencsétlenebb ember él a földön.

Éppen ebben a nehéz élethelyzetben találkoztam egy férfival. A nyakába zúdítottam az életem összes kudarcát, ő meghallgatott, megölelt, és annyit mondott, hogy most már nem vagyok egyedül. És tényleg így történt, összeházasodtunk és eldöntöttük, hogy jöhet a baba. Az első sikertelen évet viszonylag nyugodtan viseltem, de éreztem, hogy ha nem kezdek magammal valamit, bele fogok őrülni a várakozásba. Így akadtam rá a kineziológiára és a jógára. Egy időben kezdtem mindkettőt tanulni, csupán azért, hogy ne legyen időm gondolkozni. Arra az egyre nem számítottam, hogy mindkettő az életem részévé fog válni.

Gondosan választottam ki az iskoláimat.  Három éves volt a kineziológus képzés, tele izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal. Amikor engem oldottak, megláttam saját, mélyebb összefüggéseket és néha borzasztóan nehéz volt szembenéznem ezekkel.  Amikor én oldottam, nagyon jó érzés volt az, hogy a tanulótársamnak segíthetek abban, hogy a problémája ne probléma, hanem lehetőség legyen arra, hogy a terheket letegye és merjen másképp dönteni.

A legfontosabb tanulsága ennek a 3 évnek az volt, hogy felelős vagyok az életemért, van lehetőségem máshogy dönteni, mint ahogy eddig tettem. Mert van választásom!

Rájöttem, hogy akár azonnal megváltozhat az életem, de vannak olyan folyamatok is, amelyeknek idő kell, hogy beérjenek.

Végül 3 évet vártunk arra, hogy megfoganjon az első gyermekünk, 2019-ben megszületett a nagyfiunk, 2020-ban pedig a kisebbik.

Mióta édesanya vagyok, az anyaság szépségeit és nehézségeit élem meg nap, mint nap, de nem felejtem el azt, hogy honnan milyen nehézségeken mentem keresztül mire idáig eljutottam.  

Célom, hogy segítsek minden nőt, aki valamilyen elakadással küzd az életében.

Ha úgy érzed, hogy olyan problémával küzdesz, amelyet egyedül nem tudsz megoldani, keress bátran.  Segítek neked abban, hogy a nehéz vagy kilátástalan élethelyzetedből is kihozd a maximumot, és más irányt vegyen az életed. Ehhez viszont az kell, hogy higgy magadban, és bártan nézz szembe a nehézségekkel.

Hidd el, mindenből van kiút!

Koltayné Budai Kitti

Touch for health
kineziológus
life coach
Két gyermekes édesanya 

 

 

Szakmai utam:

  • 2015-2019: Európa Akadémia: Professzionális Kineziológus képzés
  • 2018: Európa Akadémia: Gyermek kineziológus képzés
  • 2022: Egyensúlyért Bt.: Brain Gym® (Facskó Ágnes)
  • 2022: Egyensúlyért Bt.: Stresszkezelő technikák (Gál Attila)
  • 2022: Coaching & Love Academy: Life & Business coach képzés
  • 2022: Coaching & Love Academy: Család és Párkapcsolati coach továbbképzés
  • 2023: Egyensúlyért Bt: Touch for Health kineziológia (Gál Attila)
  • 2023: Egyensúlyért Bt: Stressz release (wellness kineziológia) (Gál Attila)