Barion Pixel

Stresszes az életed?

             Tudok segíteni

 

 

"Az agy és a test folyamatosan kommunikál egymással, mindkettő hat a másikra. Ha boldognak gondoljuk magunkat, a testünk is boldog, és fordítva" – Ruby Wax

Milyen egyszerűnek tűnik így leírva. Mindenki a boldogságra és a kiegyensúlyozott életre vágyik, pedig talán ezt a legnehezebb elérni. Életünket számos küzdelem és nehézség járja át és sokszor találkozunk első ránézésre megoldhatatlannak tűnő problémával, amit vagy megpróbálunk megoldani, de legtöbbször inkább kikerüljük. Talán hasonló helyzetben vagy most Te is. Van egy jó hírem számodra: minden probléma, élethelyzet megoldható!
 

Kapcsolat

Ismerd meg!                      

Mi a kineziológia?

 

A kineziológia egy izomtesztelésen alapuló
személyiség és képességfejlesztő módszer.

 

1. Tesztelés, feltárás

A tesztelés, vagyis feltárás célja a probléma forrásának megtalálása. A tesztelésre az izmok nyomásra adott válaszát használjuk
2. Oldás

Az oldás célja a tesztelés által feltárt probléma megszüntetése

 

Kapcsolat

Rólam, röviden...

                    A Te kineziológusod

 

Mindig is érdekelt az önismeret, 14 éves voltam amikor az első önismereti könyv a kezembe került. Érdekeltek a miértek, mindennek meg akartam tudni az okát. Kíváncsi voltam a környezetemben élők életére, mindennapi problémáira.

Egy hároméves képzésen vettem részt, ahol a legjobb tanárok tanítottak, így szélesebb problémakör felismerésére és oldására lehetek képes.

Ahogy Shunmyo Masuno mondja: "A nehézségek és viszontagságok lehetőséget kínálnak arra, hogy elhagyjuk régi bőrünket, és újakat növesszünk. Vagyis üdvözölnünk kell ezeket a próbákat."

Bővebben

Rólam mondtátok                   

Vélemények